14 Нау 2022
Жаңалықтар ЖОББ Шежін

Тамақтану сапасына мониторинг

10 наурыз күні білім беру ұйымындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияға арналған жаднамамен  мектеп асханасымен тікелей жұмыс жасайтын ( аспазшы, асхана қызметкері,шаруашылық меңгерушісі, қоймашы) қызметкерлері танысты.  Бұл жаднамада санитарлық эпидемиологиялық қорытынды бойынша талап,  ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына,  жинау мүккамалына, бөлшектеу мүккамалына, асхана ыдысына,  қойма үй жайларына,  тамақ өнімдерін қабылдағанда қойылатын талаптар бойынша тексеріс жүргізілетіндігі көрсетілген.

Пайдалы ақпараттық ресурстар